ВЕНТИЛАТОРЕН КОНВЕКТОР 530x670x225мм THERMOLUX 020 1.3 - 8301830

  • Марка: Thermolux
Цена: 459,00 лв. 430,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

Вентилаторните конвектори с марката Termolux са предназначени за отопление и охлаждане на битови или индустриални помещения. Конвекторите са пригодени за работа в системи с циркулираща гореща или студена вода, като според температурата помещението се отоплява или охлажда. Вентилаторния конвектор се произвежда в Италия, той е с гарантирано високо качество и висока ефективност. Продуктите от серията Thermolux вентилаторни конвектори са с изчистен и стилен дизайн, подходящ за обзавеждането на всякакви помещения. Те осигуряват ефективната климатизация на Вашият дом, благодарение на висококачествения топлообменник, който е сърцето на конвектора, а циркулацията на топлия/студения въздух се създава от тангенционалния вентилатор на конвектора.

Вентилаторния конвектор е компактен и изключително функционален – според типа на системата, той може да отоплява, охлажда или да съвместява двете функции в едно – например в термопомпени системи. Вентилаторния конвектор с марка Thermolux се предлага с два типа Управление – ръчно и термостатно, като второто предлага по-висока степен на автоматизация. С механичното управление, конвектора може да се включва и изключва, да работи на режим топло/студено, и да се регулира степен на ВЕНТИЛАТОРА. Термостатното управление позволява веднъж включен конвектора да поддържа определена температура в стаята.

Конвекторите са поектирани за стенен монтаж. 

Мощност охлаждане  7°/12°С : 1030 W

Мощност отопление 70°/60°C : 1830 W

Размери ВхШхД mm : 530x670x225

Дебит на вентилатора :220 m 3/h

Ниво на шум :45 dB(A)

Техническо описание на вентилаторен конвектор за отопление и климатизация Thermolux:

Вентилаторния конвектор с марката Thermolux се състои от топлообменник, вентилаторно тяло, електромотор, въздушен филтър и вана за събиране и отвеждане на конденза. Всички елементи на конвектора са разположени в метално тяло, облицовано с бели декоративни капаци. В горната част има решетка, която насочва топлия/студен въздушен поток. В ляво и дясно на декоративната решетка има повдигащи се капаци, които осигуряват досъп до управлението на конвектора и до подвързването му със системата. Топлообменника се състои  от тънки метални ламели, захванати към медна серпентина. Топлообменникът е снабден с вграден обезвъздушител. Присъединителните му размери от двата края са съответно ½” F.

Заставайки с лице към конвектора, стандартно присъединителните отвори се намират от лявата страна. Електромоторът на вентилаторния конвектор марка Thermolux е монофазен 250V –50 Hz с вграден кондензатор и автотрансформатор за регулиране на оборотите. Роторът е окачен на антивибрационни плаващи лагери. Ваната за отвеждане на конденза е произведена от поцинкована ламарина с антикорозионно покритие. При някои от моделите ваната е снабдена с тръба за отвеждане и подвързване на конденза с размер Ø 14 мм.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!