Общи условия за ползване

 

 • On-line базираната платформа www.yapis2001.com е своеобразен електронен каталог за представяне на продукти, също като всеки такъв на хартиен носител, но с по-голяма функционалност. Възможността за избор и покупка на продукти от разстояние не ограничава по никакъв начин потребителя в правата и възможностите му да направи поръчка и да сключи договор за покупка в реалният официален обект на дружеството находящ се на адрес гр.София, Ул. Христо Силянов 73.

  Предоставената на потребителя възможност за виртуална визуализация на продукти с цел бързина и улеснение не ограничава възможностите му да осъществи сделка "на място", за разлика от типичните за on-line търговията контакт и покупка от дистанция.

  ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ И КОНФИДЕНЦИАЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ 

  Може да се запознаете и с политиката ни свързана с Европейския регламент за защита на личните данни в секция "Лични данни"

  Япис 2001 ООД собственик на търговската марка няма да събира никаква лична информация за Вас чрез уебсайтът www.yapis2001.com , освен ако Вие не ни я предоставите доброволно. В случай, че не искате да бъде събирана информация за Вас, моля не ни я предоставяйте.

  Поръчката на продукти от нашият онлайн магазин изисква въвеждане на лични данни от ваша страна само в рамките на минимума, необходим за реализиране поръчката Ви. Събраните данни се съхраняват в криптиран вид и до тях имат достъп ограничен кръг специално оторизирани лица използващи информацията само и единствено с цел изпълнението на условията по покуко-продажбата, за реализирането на която Вие изрично и недвусмислено сте изразили желанието си.